6 سال پیش 322
سيدآریا ذاکرنقیى

این نوشته در تاریخ پنجشنبه 11 مهر 1398 توسط سيدآریا ذاکرنقیى نوشته شده است

بارسلونا ۲ - ۱ اینتر میلان; کامبک بارسا در یک بازی جذاب

از هفته ی دوم لیگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در خانه به مصاف اینتر میلان رفت که این بازی با نتیجه ۲-۱ به نفع بارسا به پایان رسید. لائوتارو مارتینز برای اینتر و لوئیس سوارز موفق شد دو بار دروازه اینتر را باز کند. با این نتیجه بارسا با ۴ امتیاز در رتبه دوم جدول قرار گرفت و اینتر با ۱ امتیاز در رده سوم قرار گرفت.

به گزارش فوتفان، بارسلونا که در هفته اول لیگ قهرمانان اروپا در خانه ی دورتموند به تساوی بدون گل رسید، امشب هم در مقابل اینتر میلان موفق شد ۳ امتیاز بازی را کسب بکند.

اینتر از همان دقایق ابتدایی بازی را هجومی آغاز کرد و در دقیقه ۲ رو فرار لائوتارو مارتینز دروازه بارسلونا را باز کرد.

 

 

اینتر بعد از گل دست از حمله نکشید و موقعیت های زیادی روی دروازه ی بارسا خلق کرد اما موفق نشدند دروازه را باز کنند. در اواخر نیمه اول مارک آندره ترشتگن با یک سیو عالی اجازه نداد مارتینز دبل بکند و بازی را یک بر صفر نگه داشت.

بارسا در نیمه اول موقعیت خطرناک زیادی ایجاد نکرد و نیمه اول با تک گل مارتینز به پایان رسید.

 

 

اما با شروع نیمه دوم بازی تغییر کرد و بارسا از همان دقایق ابتدایی حملات خودش را شروع کرد و بالاخره در دقیقه ۵۸، لوئیس سوارز موفق شد سانتر آرتورو ویدال را با یک شوت دیدنی وارد دروازه اینتر کند و امید را به اردوی کاتالان ها باز گرداند. 
این پایان کار نبود و بارسا به حملات خود ادامه داد ولی مدافعین اینتر خوب کار کردند تا اینکه در دقایق پایانی و روی یک غفلت، مسی موفق شد توپ را به سوارز برساند و این مهاجم اروگوئه ای در موقعیت تک به تک با هاندانوویچ، دبل بکند و بارسا را جلو بیندازد.

بارسا با کامبکی که زد موفق شد با ۴ امتیاز و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به دورتموند در رده دوم جدول قرار بگیرد. اینتر هم با ۱ امتیاز و به لطف گل زده ی بیشتر نسبت به اسلاویا پراگ در رتبه سوم قرار گرفت.

 

 

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text