6 سال پیش 394
همایون هنرمند

این نوشته در تاریخ سه شنبه 5 آذر 1398 توسط همایون هنرمند نوشته شده است

نیم نگاه قلعه‌نویی به جذب شاگرد سابقش

بعد از استقلال و تراکتور، حالا سپاهان هم قصد دارد وارد باشگاه مشتریان جذب دانیال اسماعیلی‌فر شود.

نیم نگاه قلعه‌نویی به جذب شاگرد سابقش

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری ایلنا، دانیال اسماعیلی‌فر، مدافع راست ذوب آهن که ابتدای فصل جاری و پایان دوران خدمتش در تراکتور مجبور شد برای گذراندن ادامه مدت قراردادش با سبزپوشان اصفهانی به این تیم برگردد، این روزها یکی از پر مشتری‌ترین بازیکنان حاضر در لیگ برتر است و پیشنهادات جالبی برای جدایی در پنجره زمستانی نیم فصل دارد.

پیش از این صحبت‌هایی از علاقه استقلال و تراکتور به جذب اسماعیلی‌فر شنیده می‌شد و حالا از اصفهان خبر می‌رسد که سپاهانی‌ها هم نیم نگاهی به جذب این بازیکن دارند و اگر شرایطش فراهم باشد به زودی با رقیب همشهری برای گرفتن رضایت‌نامه او وارد مذارکه می‌شوند.

اسماعیلی‌فر که به پیشنهاد باشگاه ذوب‌آهن برای تمدید قرارداد پاسخ منفی داده، در پایان فصل قراردادش تمام می‌شود و به عنوان بازیکن آزاد می‌تواند به راحتی جدا شود و از همین رو ذوبی‌ها می‌خواهند با فروش او در نیم فصل از آخرین فرصتشان برای درآمدزایی بابت دادن رضایت نامه وی استفاده کنند و دانیال را مجانی از دست ندهند.

سپاهان هم با آگاهی از این موضوع قصد دارد وارد پروسه جذب این بازیکن شود و برای در اختیار گرفتن او در نیم فصل تلاش کند.

سپاهانی‌ها در پست دفاع راست با حضور مرتضی منصوری و محمد ایرانپوریان به نظر می‌رسد مشکلی ندارند ولی مصدومیت‌های مداوم ایرانپوریان باعث شده قلعه‌نویی به فکر تقویت تیمش در این پست بیافتد و با توجه به در پیش بودن رقابت‌های آسیایی و فشرده شدن بازی‌ها نیاز به تقویت در این پست احساس شده است.

البته طبق شنیده‌ها، شانس تراکتور برای جذب اسماعیلی‌فر بیشتر است و خود این بازیکن هم که تجربه خوبی از دوران حضورش در این تیم داشته ترجیح می‌دهد برای ادامه فوتبالش به تبریز برگردد.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text