6 سال پیش 610
محمد جواد رحمانی صالح

این نوشته در تاریخ شنبه 4 آبان 1398 توسط محمد جواد رحمانی صالح نوشته شده است

صف مصدومان استقلال در کلینیک

مصدومان تیم فوتبال استقلال این روز‌ها در کلینیک پزشکی صف کشیدند.

به گزارش فوتفان و به نقل از خبر گزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از بازیکنان تیم فوتبال استقلال این روزها در کلینیک دکتر نوروزی حضور دارند و به درمان خود می پردازند.

تیم فوتبال استقلال با داشتن بازیکنان مصدوم این روزها در رقابت های لیگ برتر و جام حذفی حضور دارد و این تیم به دلیل آسیب دیدگی شدید، برخی بازیکنان آنها را در اختیار ندارد و مصدومان آبی پوش صف طولانی را در کلینیک پزشکی نوروزی رقم زدند.

محسن کریمی و داریوش شجاعیان این روزها به دلیل پارگی رباط در کلینیک هستند و قرار است شجاعیان پس از رفع ورم پایش در هفته جاری تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

سیاوش یزدانی به دلیل مصدومیتی که در تیم ملی برایش رقم خورد این روزها به درمان در کلینیک می پردازد و با رفع مصدومیت به تمرینات آبی ها اضافه می شود. البته شرایط یزدانی به شکلی است که به بازی برابر تراکتور نمی رسد.

روزبه چشمی به دلیل مصدومیت در دیدار برابر پارس جنوبی غایب بود، این بازیکن با حضور در کلینیک آماده بازی با تراکتور می شود و به این دیدار می رسد.

میلاد زکی پور در دیدار برابر پارس دچار مصدومیت از ناحیه ساق پا شد و پس از حضور در کلینیک و رفع آسیب دیدگی با صلاحدید استراماچونی در بازی با تراکتور برای آبی پوشان بازی می کند.

مهدی قائدی هم به دلیل خستگی پا احتمال دارد به کلینیک برود تا به بازی با تراکتور برسد.

تیم فوتبال استقلال در هفته نهم رقابت های لیگ برتر در تاریخ ۱۰ آبان به مصاف تیم تراکتور می رود.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text