6 سال پیش 614
سيدآریا ذاکرنقیى

این نوشته در تاریخ چهارشنبه 1 آبان 1398 توسط سيدآریا ذاکرنقیى نوشته شده است

مصاحبه ساری و برخی از بازیکنان یوونتوس پس از پیروزی مقابل لوکوموتیو

یوونتوس امشب در دیداری سخت در خانه به لطف دبل پائولو دیبالا موفق شدند حریف روسی خود لوکوموتیو را شکست بدهند. ساری،شزنی،دیبالا و بونوچی بعد از بازی مصاحبه ای داشتند.

به گزارش فوتفان، یوونتوس امشب در استادیوم آلیانز موفق شد به سختی از سد لوکوموتیو بگذرد.یوونتوس با این پیروزی در جدول ۷ امتیازی شد. 

مائوریزیو ساری در مورد بازی امشب گفت:”امشب کمی به مشکل بر خوردیم، ولی موفق شدیم در آخر با ۳ امتیاز بازی را تمام بکنیم.از نظر قدرت بدنی کمی از بازی های گذشته ضعیف تر بودیم و نمی توانستیم ریتم بازی را پیدا بکنیم ولی خوب به بازی ادامه دادیم و تسلیم نشدیم.من بعد بازی آمار را دیدم و فکر می کنم ما امشب رکورد مالکیت توپ را زدیم و ۲۸ شوت به سمت دروازه حریف داشتیم.”

 

 

پائولو دیبالا ستاره ی آرژانتینی یوونتوس در مورد بازی گفت:”من به زدن گل احتیاج داشتم.امشب عملکرد خوبی داشتم و تیم هم خوب بازی کرد.ما کمی اذیت شدیم ولی خب تجربه این بازی های سخت را نیز داشتیم و توانستیم بازی را ببریم.ما هنوز باید تلاش خود را بیشتر بکنیم ولی ما انگیزه لازم برای پیروزی در هر بازی را داریم.”

 

شزنی دروازبان یوونتوس در مورد بازی گفت:”این یک پیروزی دردناک و سخت بود،ما تقریبا کل بازی بهتر از حریف خود بودیم و کم کم بازی را در دست گرفتیم و در آن سمت حریف دیوار محکمی را چیده بود.آن ها دفاعی تر از بایر لورکوزن بازی می کردند و ما باید با آرامش بازی را ادامه می دادیم و سعی بکنیم تا از فضا های خالی استفاده بکنیم. گل اول دیبالا همه چیز را عوض کرد.اکنون باید به لیگ بازگردیم و امیدوارم که بتوانیم مقابل لچه سه امتیاز را کسب بکنیم.”

 

لئوناردو بونوچی در رابطه با بازی گفت:”این پیروزی مهمی بود، مخصوصا وقتی نیمه اول را بازنده به رختکن  رفتیم.ما در نیمه اول به اندازه کافی خوب نبودیم و انتظار نداشتیم لوکوموتیو انقدر بسته و دفاعی بازی بکند.آن ها به تورین آمدند تا دفاع بکنند و روی ضد حملات به گل برسند که موفق هن شدند.اما ما خوش اقبال هستیم که بازیکنان با استعداد زیادی داریم و این باعث پیروزی ما در دیدار امشب شد.وقتی زیاد بازی می کنید کمی خسته می شوید اما مهم این است که آرامش خود را حفظ کنید و خیلی راحت بازی بکنید، دقیقا کاری که ما در نیمه دوم انجام دادیم،"

 

 

 

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text