6 سال پیش 519
سپهر ملک زاده

این نوشته در تاریخ جمعه 19 مهر 1398 توسط سپهر ملک زاده نوشته شده است

نامه تاج به اینفانتینو

رییس فدراسیون فوتبال در پیامی خطاب به رییس فیفا ضمن انتقاد از تحریم های بی اساس آمریکا، خواهان رفع مشکل پرداخت مطالبات فدراسیون فوتبال ایران از سوی فیفا شد.

به گزارش فوتفان و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، متن نامه رییس فدراسیون فوتبال به شرح ذیل است:

جناب آقای جیانی اینفانتینو

رییس محترم فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا)

با سلام

ضمن تقدیر و تشکر از ابراز محبت جنابعالی به فدراسیون فوتبال و اینجانب درباره موضوع ورود بانوان، مایلم مسائلی را درباره موضوعات مالی فدراسیون فوتبال به اطلاع شما برسانم.

همانطور که مستحضرید علی رغم پیگیری های مستمر فدراسیون فوتبال و دستورات مثبت جنابعالی هنوز هیچ گونه وجهی از سوی فیفا توسط فدراسیون فوتبال وصول نشده است.

این مشکل که تاکنون به دلیل تحریم های بی اساس آمریکا به فوتبال ما تحمیل شده است، مشکلات جدی را برای فدراسیون فوتبال ایران ایجاد کرده است که حتی فدراسیون حقوق سرمربی تیم ملی و کادر فنی و پاداش بازیکنان را در دور جدید پرداخت نکرده است.

ادامه این روند مشکلات جدی را در مسیر رو به پیشرفت و گسترش فدراسیون فوتبال به وجود خواهد آورد.

انتظار من و خانواده بزرگ فوتبال کشور از جنابعالی این است که به هر شکل ممکن دستور فرمایید وجوه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران از طرف فیفا یا به کنفدراسیون فوتبال آسیا پرداخت شود و یا بانکی را متقاعد کنید تا این مهم جهت انتقال مرتفع گردد.

منتظر مساعدت و پاسخ فوری حضرتعالی در این باره هستیم.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text