6 سال پیش 223
یاسر کهن روز

این نوشته در تاریخ دوشنبه 8 مهر 1398 توسط یاسر کهن روز نوشته شده است

سرمربی گل‌گهر، بازیکنان خارجی را در اختیار باشگاه قرار داد!

وینگو بگوویچ بازیکنان خارجی گل گهر را در اختیار باشگاه قرار داد.

سرمربی گل‌گهر، بازیکنان خارجی را در اختیار باشگاه قرار داد!

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری فارس، تیم فوتبال گل‌گهر در چارچوب مسابقات لیگ برتر هنوز نتوانسته نتایج راضی کننده‌ای را کسب کند و علاوه براین تیم سیرجانی با قبول شکست مقابل نفت آبادان وداع زودهنگامی با جام حذفی داشت.

به همین خاطر مدیرعامل گل‌گهر امروز در جلسه‌ای با حضور اعضای کادر فنی در خصوص اهمیت بازی این هفته لیگ مقابل استقلال صحبت کرد. در این جلسه حرفی در مورد کنار گذاشتن بگوویچ مطرح نشد اما ممکن است به جز سرمربی، تغییراتی در کادرفنی در روزهای آینده به وجود بیاید.

علاوه بر این سرمربی کروات گل گهر که از عملکرد جانسون، تاوارز و دلیچ راضی نیست امروز هر سه بازیکن خارجی تیمش را در اختیار باشگاه قرار داد و اعلام کرد به آن‌ها نیازی ندارد.

تیم گل گهر سیرجان امشب راهی تهران می‌شود، بازیکنان این تیم فردا استراحت و ریکاوری را در برنامه دارند و پس از آن از روز 4شنبه تمریناتشان را برای بازی این هفته مقابل استقلال تهران از سر خواهند گرفت. ضمن اینکه مجتبی جباری نیز روز گذشته راهی تهران شد تا در پایتخت به اردوی گل‌گهر اضافه شود.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text