6 سال پیش 234
محمد جواد رحمانی صالح

این نوشته در تاریخ چهارشنبه 27 آذر 1398 توسط محمد جواد رحمانی صالح نوشته شده است

پرسپولیس به ده درصد در جم راضی نمیشود

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: به دلیل پر نشدن 90 درصد سهمیه هواداران پارس جنوبی به دنبال این هستیم تا با تعامل، هواداران پرسپولیس بیشتر از 10 درصد به ورزشگاه بروند.

پرسپولیس به ده درصد در جم راضی نمیشود

به گزارش فوتفان ،حسین قدوسی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در خصوص بلیت‌ فروشی بازی فردای پرسپولیس مقابل پارس جنوبی در جم اظهار داشت:‌ طبق قانون 10درصد از ظرفیت ورزشگاه جم در اختیار پرسپولیس به عنوان مهمان خواهد بود و بلیت‌فروشی به صورت الکترونیکی انجام شده است. با این همه مشخص شده که سکوهای زیادی در ورزشگاه خالی است و ما پیگیر این هستیم که سهمیه بیشتری به هواداران پرسپولیس در جم داده شود.

وی ادامه داد: قانون در این باره صراحتاً گفته که اگر سکوهای ورزشگاه خالی شود و هواداران تیم میزبان نتوانند 90درصد ظرفیت‌شان را پر کنند آن وقت هواداران تیم مهمان می‌توانند از سهمیه بیشتر از 10درصد استفاده کنند. پرسپولیس در شهر جم هواداران زیادی دارد و بازی‌های قبلی در این شهر به خوبی این مسئله را نشان داده است. امیدوارم با تعامل و همکاری مسئولان باشگاه پرسپولیس و مسئولان شهر جم و باشگاه پارس جنوبی، هواداران پرسپولیس ظرفیت بیشتری از سکوهای ورزشگاه را در اختیار داشته باشند و بتوانند بیشتر از 10 درصد در استادیوم حاضر شوند. ما این مسئله را با آقای انصاری‌فرد گزارش کردیم و او پیگیر این موضوع است. این مسئله به آقای پیروانی به عنوان مدیر تیم هم اعلام شده و قرار است این درخواست در شهر جم توسط او پیگیری شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق قانون در صورتی که 2 ساعت قبل از آغاز بازی هواداران تیم میزبان نتوانند از سهمیه 90درصدی خود استفاده کنند تیم مهمان می‌تواند ظرفیتی بیشتر از 10درصد را در اختیار هواداران تیمش قرار دهد.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text