6 سال پیش 729
رضا کشاورزی

این نوشته در تاریخ شنبه 25 آبان 1398 توسط رضا کشاورزی نوشته شده است

دستور ویژه قلعه‌نویی به بازیکنان سپاهان: کاری به جدول نداشته باشید

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان از بازیکنان خود خواست تا بدون توجه به شرایط جدول به کار خود ادامه دهند.

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری میزان، در دیدار معوقه از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، روز گذشته (جمعه) تیم‌های شهرخودرو و گل‌گهر سیرجان به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود شهرخودرو به پایان رسید. با ثبت این نتیجه، تیم یحیی گل‌محمدی با ۲۳ امتیاز و یک امتیاز بیشتر جای سپاهان در صدر جدول را گرفت.

 

پیش از این بازی صحبت‌هایی مطرح شد مبنی بر اینکه قلعه‌نویی و بازیکنان سپاهان استرس نتیجه این بازی را دارند که مبادا صدرنشینی را از دست بدهند. در شرایطی که حالا صدر جدول در اختیار تیم شهرخودرو است، اما به نظر می‌رسد این اتفاق خیلی هم طلایی‌پوشان اصفهانی را نگران، مضطرب یا شوکه نکرده است.

 

قلعه‌نویی و کادرفنی سپاهان از هفته اول بازی‌ها برای برداشتن فشار از روی بازیکنان به آنها گفته‌اند که تحت هر شرایطی کاری به جدول رده‌بندی و اینکه چه تیمی در کجای جدول قرار دارد، نداشته باشند. قلعه‌نویی همچنین به بازیکنانش گفته هر بازی برای ما مثل فینال است و باید با تمام توان وارد شویم و کاری به جدول هم نداشته باشیم.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text