6 سال پیش 686
محمد جواد رحمانی صالح

این نوشته در تاریخ سه شنبه 14 آبان 1398 توسط محمد جواد رحمانی صالح نوشته شده است

شادی‌های ادامه دار غلامپور با استراماچونی

پس از گل‌های متعدد بازیکنان استقلال مقابل صنعت نفت آبادان بار دیگر تصاویری جالب از شادی‌ غلامپور و استراماچونی به ثبت رسید.

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری فارس،‌از هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور، استقلال در ورزشگاه آزادی به مصاف صنعت نفت آبادان رفته و با 4 گل پیش است.

پس از گل‌های متعدد استقلالی‌های در نیمه اول، آندره استراماچونی سرمربی استقلال و بهزاد غلامپور مربی دروازه‌بانان آبی‌پوشان شادی ادامه دار و تکراری را به نمایش گذاشتند.

در حالی که استراماچونی پس از گل استقلال به شادمانی می‌پرداخت، بهزاد غلامپور خیز برداشت تا بار دیگر روی دوش این سرمربی ایتالیایی قرار بگیرد که با واکنش سریع آندره‌آ، مربی استقلال نتوانست روی دوش این سرمربی قرار بگیرد و به نوعی ماموریت وی ناتمام ماند!

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text