6 سال پیش 530
محمد جواد رحمانی صالح

این نوشته در تاریخ سه شنبه 14 آبان 1398 توسط محمد جواد رحمانی صالح نوشته شده است

رسانه بلژیکی خبر داد: مربی گلرهای تیم ملی ایران قراردادش را فسخ کرد

یک رسانه بلژیکی مدعی شد که مربی فرانسوی گلرهای تیم ملی ایران به خاطر عدم پرداخت مطالباتش قراردادش را فسخ کرد.

رسانه بلژیکی خبر داد: مربی گلرهای تیم ملی ایران قراردادش را فسخ کرد

به گزارش فوتفان و به نقل از  خبرگزاری فارس، امروز رسانه های بلژیک مدعی شدند که مارک ویلموتس، سرمربی تیم ملی ایران به خاطر عدم پرداخت مطالباتش در 6 ماه گذشته خواستار فسخ قراردادش شده است.

این خبری است که از صبح نقل محافل رسانه های بلژیکی شده است و هر ساعت یک خبر جدید در این زمینه منتشر می شود. این درشرایطی است که مسئولان فدراسیون این اخبار را ادعایی کذب می دانند و مدعی هستند که پول ویلموتس را پرداخت کرده اند و در راه واریز پول  هستند. 

در جدیدترین خبر در این زمینه سایت «Nieuwsblad» بلژیک مدعی شد که لوران اسپینوسی، مربی گلرهای تیم ملی ایران به خاطر مشکلات مالی و عدم پرداخت مطالباتش قراردادش را فسخ کرد و تیم ملی ایران را ترک کرد. مانو فریرا دستیار ویلموتس هم احتمال دارد به خاطر این موضوع از ایران جدا شود.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text