به گزارش فوتفان، تیم فوتبال رئال مادرید موفق شد در یک دیدار نه چندان دشوار تیم فوتبال لگانس را از پیش روی بردارد و 3 امتیاز بازی را مال خود کند.
نیمه اول این دیدار با برد 3-0 رئال مادرید به پایان رسید.
در این نیمه و در همان ابتدای کار، رئال در دقیقه 7 و 8 به ترتیب توسط رودریگو و تونی کروس به گل دست یافتند تا کار برای لگانس دشوار شود.
هر دوی این گلها روی پاس کریم بنزما به ثمر رسیدند.

در ادامه رئال حملات خود را افزایش داد تا اینکه داور به سود رئال پنالتی اعلام کرد. راموس پشت توپ ایستاد اما توپ او وارد دروازه نشد ولی به دلیل اینکه دروازه بان جلو آمده بود پنالتی تکرار شد و اینبار راموس توانست حساب کار را 3-0 کند.
در ادامه دروازه هیچ یک از تیم ها باز نشد و بازی در این نیمه با برد رئال به اتمام رسید.

در نیمه دوم و در همان ابتدای کار باز هم شاهد کنترل رئال بر بازی بودیم تا اینکه در دقیقه 66 کریم بنزما یک شوت را به سمت دروازه لگانس روانه کرد که با خوش شانسی لگانسی ها به تیرک دروازه برخورد کرد تا بازی کماکان 3-0 باشد.
دو دقیقه بعد و در دقیقه 67 لوکا مودریچ که به جای کروس وارد زمین شده بود، توانست یک پنالتی دیگر برای رئال بگیرد و اینبار بنزما پشت توپ ایستاد تا او گل چهارم را وارد دروازه لگانس کند.

بنزما بعد از گلی که به ثمر رساند از زمین بازی خارج شد و لوکا یوویچ وارد زمین شد؛ یوویچ در دقیقه 75 موفق به گلزنی شد که به دلیل قرار گرفتن او در آفساید، گل مردود اعلام شد.
دقایقی بعد نیز رئال دو موقعیت خوب را توسط هازارد و مارسلو از دست داد هر چند که لگانسی ها نیز تلاش خاصی را برای باز کردن دروازه رئال انجام ندادند.
در دقایق پایانی بازی بود که کارواخال یک سانتر را بر روی دروازه لگانس فرستاد که لوکا یوویچ یکبار دیگر دروازه لگانس را باز کرد تا اینبار گل او صحیح باشد.
چند دقیقه بعد نیز سوت پایان بازی به صدا در آمد تا رئال با یک برد دلپذیر تا حدودی به فرم ایده آلش بازگشته باشد.
هم اکنون جدول لالیگا به شکل زیر است:
1- بارسلونا ( 10 بازی ): 22 امتیاز
2- رئال مادرید ( 10 بازی ): 21 امتیاز
3- گرانادا ( 10 بازی ): 20 امتیاز
4- اتلتیکو مادرید ( 11 بازی ): 20 امتیاز
5- سویا ( 11 بازی ): 20 امتیاز
6- رئال سوسیداد ( 11 بازی ): 19 امتیاز
7- ویارئال ( 10 بازی ): 17 امتیاز