6 سال پیش 614
محمد جواد رحمانی صالح

این نوشته در تاریخ جمعه 3 آبان 1398 توسط محمد جواد رحمانی صالح نوشته شده است

علیپور: هدف‌مان از دقیقه یک گلزنی به شاهین بود

بازیکن تیم پرسپولیس گفت: هدف ما این بود از دقیقه یک که وارد زمین شدیم گل بزنیم تا سه امتیاز را کسب کنیم.

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری فارس، تیم‌های شاهین شهرداری بوشهر و پرسپولیس در چارچوب هفته هشتم مسابقات لیگ برتر فوتبال از ساعت 16:45 دقیقه به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان بانتیجه 5 بر صفر به سود پرسپولیس پایان رسید.

علی علیپور بازیکن تیم پرسپولیس در پایان این دیدار اظهار داشت:‌ بازی، بازی خوبی بود. خدا را شکر ما برای سه امتیاز آمده بودیم که با کمک هواداران و انرژی که بچه‌ها داشتند موفق شدیم سه امتیاز را کسب کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا پرسپولیس قوی بود یا تیم شاهین ضعیف بود که به برد پر گل رسیدید گفت: شاهین تیم خوبی است. ما هدفی که داشتیم این بود از دقیقه یک وارد زمین شدیم گل بزنیم و صاحب سه امتیاز شویم. خوشبختانه در این دیدار توانستیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text