6 سال پیش 547
امیرحسین غدیری

این نوشته در تاریخ جمعه 12 مهر 1398 توسط امیرحسین غدیری نوشته شده است

کلوپ: ممکن است آلیسون مقابل لستر به میدان رود

سرمربی آلمان باشگاه لیورپول در کنفرانس خبری پیش از بازی با لسترسیتی درمورد وضعیت تیمش حرف زد.

به گزارش 14بازیکن، دو تیم لیورپول و لسترسیتی از ساعت 17:30 در ورزشگاه آنفیلد به مصاف هم خواهند رفت و یورگن کلوپ در کنفرانس خبری پیش از بازی درمورد وضعیت تیمش صحبت کرد.

کلوپ درمورد براندون راجرز سرمربی سابق لیورپول و سرمربی فعلی لستر گفت: "امیدوارم هوادارانمان به خوبی پذیرای او باشند. وقتی بازی های لستر را تماشا می‌کنم لذت می‌برم و برایم جذاب است، از این بابت بهشون تبریک میگم. به عنوان میزبان پذیرایی خوبی ازشون خواهیم کرد ولی بازی دوستانه نخواهد بود. طوری بازی خواهیم کرد که برنده باشیم."
در ادامه کلوپ درمورد وضعیت تیمش گفت: " آلیسون حضورش در مقابل لستر 50-50 است. او پیشرفت بسیار خوبی داشته و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. درباره ماتیپ نیز باید بگویم که متاسفانه بازی شنبه را نیز از دست خواهد داد. وضعیت شکیری نیز همانند ماتیپ است."
درباره عملکرد گومز برابر سالزبورگ؟ "واقعا عادلانه نیست جو را مقصر گل هایی که برابر سالزبورگ خوریم بدانیم.گل هایی که دریافت کردیم بخاطر دلایل دیگری بود و ربطی به گومز نداشت."
درباره ویدئویی که از صحبت های انگیزشی مربی سالزبورگ بین دو نیمه پخش شده بود: "اگر چنین ویدئویی از بین دو نیمه ‌های من منتشر شود، لیورپول را بلافاصله ترک می کنم!"
او در اواخر کنفرانس درباره جیمی واردی گفت: "واردی واقعا مهاجم خطرناکی است.او همیشه همان جایی است که باید باشد، باید حواسمان باشد این اتفاق در بازی شنبه نیافتد."

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text