6 سال پیش 717
سپهر ملک زاده

این نوشته در تاریخ یکشنبه 7 مهر 1398 توسط سپهر ملک زاده نوشته شده است

تساوی شارلوا در خانه استاندارد لیژ

تیم شارلوا در خانه تیم مدعی استاندارد لیژ به تساوی بسنده کرد.

تساوی شارلوا در خانه استاندارد لیژ

به گزارش فوتفان، بازی امشب (یکشنبه) تیم های استاندارد لیژ و شارلوا در چارچوب هفته نهم ژوپیلر لیگ بلژیک با تساوی یک - یک پایان یافت.

ریوتا موریوکا، مهاجم ژاپنی در دقیقه 45 گل تیم شارلوا را به ثمر رساند. تیم استاندارد لیژ نیز با گل دقیقه 90 پوکو از شکست خانگی گریخت.

کاوه رضایی و علی قلی زاده، 2 بازیکن ایرانی تیم شارلوا در بازی امشب برابر تیم استاندرد لیژ نیمکت نشین بودند.

در جدول رده بندی ژوپیلر لیگ بلژیک تیم شارلوا با 12 امتیاز نهم است. استاندارد لیژ نیز با 19 امتیاز رتبه دوم را در اختیار دارد.

نکته حاشیه ای جدال امشب تیم های استاندارد لیژ و شارلوا توقف 5 دقیقه ای بازی در نیمه دوم بود. شعله ور شدن زمین با پرتاب مواد آتش زا از سوی هواداران استاندارد لیژ در دقیقه 5+90 پس از مصدومیت یکی از بازیکنان شارلوا باعث شد تا داور دستور به توقف بازی دهد.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text