شاگردان پپ گواردیولا پنجمین پیروزی خود از ۷ بازی ابتدایی لیگ را مقابل اورتون کسب کردند و با ۱۶ امتیاز از ۷ بازی، در رده دوم جدول باقی ماندند.
ابتدا در دقیقه 24 منچستر سیتی با گل گابریل ژسوس از رقیب پیش افتاد اما اورتون فقط ۹ دقیقه زمان نیاز داشت تا به بازی برگردد؛ دومینیک کالورت لوین دقیقه ۳۳ بازی را به تساوی کشاند و نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.

اما آبی های منچستر، به نتیجه تساوی در گودیسون پارک رضایت ندادند و در نیمه دوم و در دقیقه ۷۱، ریاض محرز نتیجه کار را ۱-۲ کرد و با گلی زیبا از ضربه ایستگاهی، سیتی را مجدداً برنده میدان کرد.
شاگردان پپ عقب ننشستند و برتری خود را در دقیقه ۸۵ به ۲ گل افزایش دادند و رحیم استرلینگ زننده سومین گل سیتی در این مسابقه نام گرفت.
همچنین کوین دی بروینه با پاس گلی که در جریان ای دیدار به گابریل زسوس داد، با 7 پاس گل در صدر جدول برترین پاسور های لیگ قرار گرفت.