7 سال پیش 530
یاسر کهن روز

این نوشته در تاریخ سه شنبه 2 مهر 1398 توسط یاسر کهن روز نوشته شده است

ویلموتس و شجاعی به کدام بازیکنان رای دادند؟

پس از انتخاب لیونل مسی به عنوان مرد سال فوتبال جهان آرای سرمربیان و کاپیتان‌های تیم‌های ملی مشخص شد.

ویلموتس و شجاعی به کدام بازیکنان رای دادند؟

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری فارس،مراسم بهترین‌های فوتبال جهان (THE BEST) در سال 2019 در سالن تئوترو آلا اسکالا شهر میلان برگزار شد.

در این مراسم، جوایز بهترین بازیکنان مرد و زن، بهترین دروازه بان، بهترین مربیان مرد و زن، بهترین گل سال (پوشکاش)، بهترین تماشاگر نیز اهدا شد.

پس از انتخاب لیونل مسی به عنوان مرد سال فوتبال جهان آرای سرمربیان و کاپیتان‌های تیم‌های ملی مشخص شد.

بر این اساس مارک ویلموتس به عنوان سرمربی تیم ملی ایران به ترتیب کریس رونالدو، لیونل مسی و ادن هازارد را انتخاب کرد.

در بخش سرمربی هم  یورگن کلوپ، مائوریسیو پوچتینو و پپ گواردیولا انتخاب‌های ویلموتس بودند.

مسعود شجاعی به عنوان کاپیتان تیم ملی ایران هم به ترتیب کریس رونالدو، لیونل مسی و ویرجیل فان دایک را برگزید.

در بخش انتخاب سرمربی هم شجاعی  پپ گواردیولا را اول انتخاب کرد، یورگن کلوپ در رده دوم وی قرار داشت و تن هاگ سرمربی آژاکس هم در رده سوم انتخاب شجاعی قرار گرفت.

 

 

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text