6 سال پیش 232
همایون هنرمند

این نوشته در تاریخ پنجشنبه 16 آبان 1398 توسط همایون هنرمند نوشته شده است

آزادی: سعی می‌کنم عملکردم در تیم ملی بهتر از باشگاهم باشد

مهاجم تیم المپیک ایران گفت: تمام تلاشم را می‌کنم که هر عملکردی در تیم باشگاهی دارم، بهتر از آن را در تیم امید داشته باشم و مردم را خوشحال کنم.

آزادی: سعی می‌کنم عملکردم در تیم ملی بهتر از باشگاهم باشد

به گزارش فوتفان و به نقل از خبرگزاری فارس، محمدرضا آزادی در حاشیه تمرین عصر امروز امیدهای ایران اظهار داشت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و کادر خوبی داریم که زیر نظر آنها کار می‌کنیم. چند بازیکن ما هنوز اضافه نشده‌ و وقتی اضافه شوند، تمرینات‌مان کامل می‌شود. ان‌شاءالله بتوانیم بازی تدارکاتی خوبی هم در اندونزی و قطر انجام بدهیم تا بتوانیم برای المپیک آماده شویم. 

وی در مورد اینکه حریفان ایران را چطور ارزیابی می‌کند، گفت: نام حریفان برای ما مهم نیست و تیم خودمان مهم است. هر رقیبی که باشد، هر چقدر هم خوب باشد، باید بتوانیم او را شکست بدهیم تا به المپیک برسیم. 

مهاجم تیم امید ایران در مورد رقابتی که در خط حمله این تیم وجود دارد، عنوان کرد: تمام تلاشم را می‌کنم که هر عملکردی در تیم باشگاهی دارم، بهتر از آن را در تیم امید داشته باشم و مردم را خوشحال کنم. رقابت می‌ کنیم تا بتوانیم بازی کنیم و نتیجه خوبی بگیریم. 

وی در خصوص اینکه ایران برای صعود به المپیک در گروه سختی قرار دارد، گفت: همه تیم یکدل هستند و هم‌قسم شده‌ایم تا هر رقیبی را شکست بدهیم و بتوانیم به المپیک صعود کنیم.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text