7 سال پیش 165
سپهر ملک زاده

این نوشته در تاریخ یکشنبه 31 شهریور 1398 توسط سپهر ملک زاده نوشته شده است

احمدزاده: نتیجه را ببازیم اما اخلاق را نه/ خوشحالم سه امتیاز را گرفتیم

هافبک تیم پرسپولیس گفت: معتقدم نتیجه را ببازیم اما در زمین مسابقه اخلاق را نبازیم، بازیکن استقلال با زانو به سر نعمتی زد.

احمدزاده: نتیجه را ببازیم اما اخلاق را نه/ خوشحالم سه امتیاز را گرفتیم

به گزارش فوتفان، فرشاد احمدزاده پس از برتری یک بر صفر پرسپولیس در دربی درمورد جنجالی شدن بازی اظهار داشت: خدا را شکر که سه امتیاز را گرفتیم نمی‌توان گفت که بازی جنجالی شده اگر از خود سیامک نعمتی هم بپرسی مشخص است که با زانو به سر او زدند و من هم به خاطر همین ناراحت شد م نتیجه را ببازیم اما اخلاق را نبازیم. 

هافبک پرسپولیس درمورد بازی گفت: شرایط قبل از دربی چندان مهم نیست بازی دربی شرایط خاص خودش را دارد شاید اگر پنالتی آنها گل می‌شد نتیجه دیگری رقم می‌خورد اما پایان خوبی برای ما داشت و پیروز شدیم. 

احمدزاده درمورد بازگشتش گفت: هفته دوم مصدومیت پیدا کردم و دوقلوی پایم خونریزی کرد هفت روز استراحت داشتم و ممنونم کالدرون امروز به من اعتماد کرد. متاسفانه شایعه شده بود که اخراج شدم اما وقتی خودم و کالدرون می‌گوییم مصدومیت دارم نمی‌دانم چرا این حرف‌ها را می‌زنند. 

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text