6 سال پیش 611
محمد جواد رحمانی صالح

این نوشته در تاریخ پنجشنبه 2 آبان 1398 توسط محمد جواد رحمانی صالح نوشته شده است

جریمه نقدی و محرومیت مدیرعامل نفت مسجدسلیمان

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان را به پرداخت جریمه نقدی و یک جلسه محرومیت از همراهی تیم، محکوم کرد

به گزارش فوتفان و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، با توجه به عدم حضور در اردوی تیم ملی فوتبال توسط سعید آهنی- بازیکن تیم نفت مسجدسلیمان، کمیته انضباطی اعلام کرد بر اساس بند ۲ ماده ۲۰ مقررات انضباطی و با توجه به شکایت واصله علیه سعید آهنی، وی ظرف مدت ۲ روز از تاریخ این ابلاغیه، دفاعیات کتبی خود را باید به این کمیته ارسال کند.

گفتنی است، در خصوص شکایت رئیس سازمان لیگ فوتبال از نصیریان دوست، مدیرعامل نفت مسجد سلیمان مبنی بر مصاحبه با سایت‌های ورزشی و ایجاد جوسازی علیه فدراسیون و تشویش اذهان عمومی و پس از ملاحظه مصاحبه مشارالیه، اعضای کمیته انضباطی مفاد مصاحبه را وفق ماده ۷۱ مقررات انضباطی نشر اکاذیب تشخیص داده و ایشان را مطابق ماده فوق الذکر به ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی و یک جلسه از همراهی تیم خود در ورزشگاه در اولین دیدار خانگی نفت مسجد سلیمان محروم کرد.

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text