6 سال پیش 257
امیرحسین غدیری

این نوشته در تاریخ پنجشنبه 18 مهر 1398 توسط امیرحسین غدیری نوشته شده است

مگوایر: اکنون مرا قضاوت نکنید

هری مگوایر در مصاحبه اخیر خود اعلام کرد اکنون زمان قضاوت وی نیست و به زمان بیشتری نیاز دارد.

به گزارش فوتفان و به نقل از اسکای اسپورت، هری مگوایر در تابستان امسال با مبلغ 80 میلیون پوند از باشگاه لسترسیتی به منچستریونایتد منتقل شد و عنوان گران‌قیمت‌ترین مدافع جهان را از آن خود کرد.
مگوایر در رابطه با انتقاداتی که از او می‌شود گفت: "اکنون زمان قضاوت من نیست و برای این کار بسیار زود است. من به 5 یا 6 سال زمان نیاز دارم و پس از گذشت این مدت زمان, شما می‌توانین نتیجه حضور من در منچستر را حس کنید. از بودن در این تیم خوشحالم و مطمعنم لحظات خوبی را در پیش خواهم داشت. من به تنهایی نمی‌توانم به تیم کمک کنم و نتیجه گرفتنمان بستگی به میزان کار گروهی ما دارد."
او همچنین راجع به گران‌قیمت‌ترین مدافع جهان بودن گفت: "این موضوع تاثیری روی تمرکز من نمی‌گذراد. مدیران لستر خواهان ماندن من در تیمشان بودند اما نتوانستند و سرانجام من به منچستریونایتد پیوستم. احتمالا توافق خوبی انجام شده و هر دو باشگاه از این انتقال راضی‌اند."
 

نظرات شما

شما نیز می توانید امتیاز دهید
امتیاز کاربران:
پاسخ به:

اولین نظر را شما ثبت کنید
  • $time
    0
    $name
    $text